TRANSFERNIEUWS: Inkomende transfers SCOH A seizoen 2023-2024

Jonas Bogaerts (36j)

Afscheidnemend kapitein en icoon van eerste nationaler KVK Tienen wordt volgend seizoen een Brouwer.

Jonas Bogaerts bracht - buiten de prille start bij... jawel SC Outgaarden - gans zijn voetballeven door in de nationale reeksen. Jeugd tot beloften STVV, in de vroegere 2de klasse bij KVK Tienen, Eendr. Aalst en Dender en opnieuw bij KVKT waarmee hij twee titels afdwong in D3 en D2 en de tricolores terug naar eerste nationale bracht. Jonas is dan ook één van de Tiense voetbalfiguren van de laatste 20jaar!

Ondanks heel wat aanbiedingen uit nationale wilde hij resoluut voor het warme SC Out Hoegaarden uitkomen waar hij ondermeer goede vriend Christophe Dirix terug vindt. SCOH is bijzonder verheugd zijn nieuwe voetbalthuis te mogen zijn.

Met Bogaerts, vader van twee zoontjes, halen we uiteraard kwaliteit en ervaring binnen, hetgeen we in het versterkte eerste provinciale meer dan nodig zullen hebben.
 

Bart Bevernage

Bart Bevernage (33j)

Verdediger Bart Bevernage kende slechts twee clubs in zijn toch al lange voetballoopbaan. Union Lovenjoel, waarmee hij in 2014 kampioen van P2 werd, en VK Linden waar hij 8 seizoenen vertoefde en ondermeer als kapitein in 2019 de titel in P1 pakte en promoveerde naar derde Nationale.

Bart, de jongere broer van ex brouwer Koen "Bevke" Bevernage (SCOH Champion 2009-2010) komt met zijn zoontje in Hoegaarden wonen en brengt ervaring en metier mee.

SC Out Hoegaarden is dus nog maar zijn derde club en hij hoopt hier dan ook zijn carrière af te sluiten.
 

Jens Polfliet

Jens Polfliet (33j)

Jens - SCOH A Champion 2018/2019 - wilde na enkele seizoenen vertoefd te hebben in lagere reeksen graag terug naar de stal waar hij de 10 beste jaren van zijn voetballeven beleefde.

We zijn nooit vergeten dat hij in zijn laatste seizoen bij SC Out Hoegaarden alles uit de kast haalde om ons kampioen te maken en geven hem dus graag die kans.

Uiteraard zal Jens, ondertussen vader van 2 dochtertjes, het hoger niveau opnieuw moeten oppikken maar dat hij het in zijn snelle voeten heeft is zeker.
 

Liam Coenen

Liam Coenen (19j)

Middenvelder Liam Coenen komt over van eerste nationaler KVK Tienen. Liam die een groot deel van zijn jeugd bij STVV doorbracht, behoorde tot de Tiense A-Kern maar kon er geen basisstek veroveren.

Bij SCOH A probeert hij zijn carrière te verenigen met een opleiding tot politieagent. Liam woont in Hoegaarden en Linter en is o.a. de kleinzoon van wijlen bekend Hoegaardier Ivan Coenen.

Sm

Stanislas Mertens (20j)

Stani is de jongere broer van ex brouwer Victor Mertens en zoon van ex SC Hoegaarden veteraan Tom. Met Mertens verruimen we het offensieve compartiment van onze P1 wat nodig was na het vertrek van spits Kiki Bocevski.