Kampioenen gehuldigd op het gemeentehuis

Op het gemeentehuis was er vrijdag 29 september de jaarlijkse kampioenenviering. Voorzitter van de sportraad Gregory Maes beklemtoonde dat recreatief sporten even belangrijk is als competitie, maar dat anderzijds kampioen zijn plezant is. Het was zeer druk op het gemeentehuis waar zowel ploegen als individuele kampioenen werden gehuldigd. Bij de gehuldigde kampioenen een aantal ploegen van Sporting Club Out-Hoegaarden. De kampioenen kregen elk een medaille om de hals gehangen door leden van het gemeentebestuur.

Zo werden de U14IP kampioen in 2023 interprovinciaal, met het maximum van de punten. Deze competitie was in twee jaarhelften gespritst. In de competitie einde 2022 werden ze tweede. Trainer was Jo Vandeput. Ook de U16IP werden interprovinciaal kampioen, o.l.v Sebastien Renard.

De VETS werden provinciaal kampioen Recrea reeks D, onder leiding van Theo De Windt. Ten slotte werden de vrouwen provinciaal gehuldigd. Zij werde net geen kampioen, maar eindigden op de tweede plaats. Maar daaraan was een onmiddellijke promotie verbonden.