Danny Biscompte (13/05/1952 - 08/07/2023)

Eerst met verbijstering en daarna met verdriet vernamen we vandaag het plotse heengaan van Danny Biscompte (71). Danny was jarenlang een vertrouwd gezicht binnen onze groen-witte familie. Een supporter in hart en nieren, tot voor enkele jaren aan de zijde van zijn vrouw Chris Vanhulst, van wie we ook veel te vroeg afscheid moesten nemen.

Danny gaf daarna zijn verdriet een plaats door zich te engageren als medewerker. Van een vaste waarde voor de toog, tot een gewaardeerde tapper erachter.

"Hier voel ik me echt thuis; ik kom hier graag." Dat was de motivatie van de gevoelige en sympathieke man die hij was. En iedereen met een hart voor de Brouwers sloot Danny nog wat dieper in zijn of haar eigen hart.

Op 15 juni 2023 verkozen medewerkers en bestuur hem tot hun meest waardevolle collega van het afgelopen seizoen (Golden Brewer Award 2023). Wat zijn we nu blij dat we hem die welverdiende trofee toen nog konden geven. We wisten niet dat het allerlaatste fluitsignaal al zo dichtbij was ...

Danny, Hoegaarden, niet alleen het voetbal, verliest een monument. We gaan je missen. Als waardevolle medewerker zeker, maar nog het meest als warm mens.