Wout Bache (KFC Diest) speelt volgend seizoen voor SCOH

De transferperiode is al weer een tijdje aan de gang en traditiegetrouw nemen we in Hoegaarden onze tijd. De gesprekken met onze spelers zijn volop bezig en ook werd er al gesproken met enkele "targets". Sinds vandaag is onze eerste versterking een feit, en het is er meteen een opzienbarende want niemand minder dan aanvaller Wout Bache heeft een contract getekend voor SCOH voor het seizoen 2020-2021. Bache, Hoegaardier van geboorte, komt over van KFC Diest waar hij tot nu toe te weinig aan spelen toe kwam. De twee seizoenen daarvoor maakte hij furore als spits van KHO Bierbeek.  In het seizoen 2018-2019 werd hij zelfs topschutter van eerste Provinciale.

Met Wout (27j) halen we ook een ex Hoegaardier terug, want hij begon zijn carriere bij Outgaarden en wat later speelde hij bij de jeugd van SC Hoegaarden. Vader Patrick Bache woont nog steeds in ons dorp en stond al lang achter een terugkomst van zoonlief naar de Brouwersploeg. Wout Bache is nog steeds een speler die door meerdere ploegen (ook hoger) gegeerd wordt, en de sportieve cel van SC Out Hoegaarden is dan ook blij hem voor ons te hebben kunnen laten tekenen.

We wensen Wout en uiteraard vader Patrick van harte welkom in onze familie en wensen hem naast alle succes bij KFC Diest dit seizoen uiteraard heel veel spelplezier en succes bij de brouwers toe voor volgend seizoen. 

Robbe Coremans, Lander Veulemans en Amaury Berghmans verlengden deze week als eersten hun verbintenis en spelen dus ook volgend seizoen voor SCOH