Transfernieuws: Joris Luyten (Betekom) en Alexander Vankeyenbergh (SC Aarschot) versterken verdedigend compartiment

Naast de eerder al aangekonidgde transfer van Wout Bache heeft de sportieve cel van SC Out Hoegaarden zich met het oog op volgend seizoen nu ook verzekerd van de komst van twee verdedigers. Joris Luyten (27j) is een linksachter die momenteel uitkomt bij 3de Nationaler KAC Betekom. Joris, die samen met zijn Lisa in het naburige Boutersem woont, is aan zijn 3 de seizoen bezig voor Betekom en kwam daarvoor uit voor Diest en Diegem. 

Alexander Van Keyenberg is een 20 jarige centrale verdediger, die reeksgenoot SC Aarschot inruilt voor SCOH. Alexander is momenteel aan zijn tweede seizoen bij de kasseistampers bezig. Met Van Keyenberg halen we een ex jeugdproduct terug naar de club want hij speelde tot en met de U15 bij Hoegaarden maar beproefde dan zijn geluk bij OHL en KVK Tienen. Voor Alexander en familie voelt de terugkeer naar de Brouwersploeg een beetje als thuis komen.

Alexander

We wensen zowel Joris als Alexander alvast van harte welkom bij SC Out Hoegaarden en wensen hen enorm veel sportief succes toe bij de brouwers.