Tervuren-Duisburg - SCOH A: 2-2

Na een aangename wedstrijd houden KV Tervuren-Duisburg en SC Out Hoegaarden elkaar in evenwicht (2-2). De brouwers zochten verwoed naar de derde treffer maar die kwam er net niet.

SCOH B stunt op het veld van titelpretendent Atlas Linter 1-2.

KV Tervuren-Duisburg - SCOH A: 2-2

Het aanvangskwartier verliep gelijkopgaand. Tervuren claimde een strafschop toen Glisic neer ging in een duel met Nijs. De scheids reageerde niet. Goen kwam wat later een teen tekort op een lange bal van Luyten.

Heel veel kansen bleven uit maar plots was het hek van de dam. In drie dolle minuten veranderde de stand van 0-0 naar 1-2.

Eerst kon Acke na een mooie één-twee met Joren Nijs de 0-1 netten.

Geen minuut later kapte Zaini zich vrij in de zestien. Vertessen redde knap maar Glisic lag op vinkenslag en duwde binnen. 1-1.

De Brouwers niet aangeslagen stonden 60 tellen later opnieuw een doelpunt voor. Van Keyenbergh met een cross van 40 meter naar Joren Nijs. "Jorentje" nam de bal enig mooi aan en ramde vervolgens de bal voorbij Hanon. 1-2

In de tweede helft start KVTD het best en Vertessen moet al snel zijn kunnen tonen op een vluchtschot van Moreels. Ook de handige Zaini probeert nog maar besluit voorlangs.

Daarna nemen de Hoegaardiers over.

Acke ziet na hoekschop zijn kopbal op de lijn gered. In de rebound wordt Van Keyenbergh' de schot afgeblokt. Bamps dan in rebound 2 knalt op de kruising.

De ingevallen Bache trekt wat later scherp voor naar Goen. Die wordt door Vanderelst duidelijk neer getrokken maar de scheids gebaart van krommenaas. Wat later kapt Bache zich vrij en haalt stevig uit maar Hanon redt met de vuisten.

Met nog twintig minuten verdedigt Tervuren het punt, Hoegaarden zoekt er duidelijk drie.

De kansen daarop komen er nog. Acke ziet zijn kopbal gered, Swings die een prima partij speelde wat later naar Bache maar opnieuw redt Hanon.

Zaini kan voor Tervuren nog één keer dreigen maar toch zijn het de brouwers die nog dicht bij de zege komen.

Zowel Acke op aangeven van eerst Nijs en later Bache kan de header niet drukken. Ook Wout Bache zelf ziet een schot in het zijnet belanden.

Het blijft dus 2-2 na een leuke op en neer gaande match waarbij toch voornamelijk de Hoegaardiers het meest ontgoocheld zijn met het puntenverlies.

Volgende week ontvangen we thuis SC Aarschot.

SCOH B zorgde voor een geweldige stunt door gehavend op het veld van favoriet Atlas Linter te winnen met 1-2. Het beslissende doelpunt viel in het slot dankzij Luca Sylvestre. Lennert Deweirdt scoorde rond minuut 60 de 1-1 gelijkmaker.