SCOH B - K Halle VV

SCOH B - Halle VV: 11-0
 

De jonge brouwers onder leiding van een sterke Tuur Thomas maakten brandhout van Halle VV. 
Schoofs brak de ban, daarna dikte Wautraets aan met een hattrick en Elias Laermans zette de 5-0 ruststand op het bord.
Van een wedstrijd was geen sprake na de rust. Wautraets maakte er nog twee. 
De voor hem ingevallen Deweirdt mocht ook nog twee keer scoren en ook de wederoptredende Yentl Marchal soleerde er eentje binnen. Het meest genoten de supporters van het eerste doelpunt van publiekslieveling en absolute uitblinker Tuur Thomas die zijn sterke match met een mooi doelpunt bekroonde.
Verder wensen we de gelegenheidsref , Halle trainer Walter Vaes te feliciteren met zijn prima leiding en ook de fair play houding van Halle dat ondanks de zware cijfers steeds sportief op zoek bleef gaan naar een eerredder. Twee keer de paal stak daar een  stokje voor. Volgende week staat de derby in Goetsenhoven op de agenda.

 

Voorbeschouwing van deze wedstrijd:

De ploeg van Cambier heeft iets recht te zetten, want vorige zondag waren ze niet voldoende op de afspraak in het bergestadion en liepen dan ook verdiend een nederlaag op tegen KVKT B.  

Uiteraard waren er momenten dat er iets in zat, maar in het algemeen was het te weinig en waren er enkele spelers die dachten dat het vlot zou lopen. Niet dus… Sommigen wachten effectief tot de bal in hun voet komt (meestal moet je er even voor lopen), sommigen sloffen rustig terug (er is nog plaats bij de veteranen trouwens, maar zelfs daar gaat dat niet)  en nog anderen denken dat je best van alle kanten - ook al ligt de bal slecht - naar goal trapt en hebben geen oog voor een beter gepositioneerde ploegmaat. Om eerlijk te zijn, het deed pijn aan de ogen en de individuele gesprekken die we met alle spelers deden met het oog hun beter te maken en te wijzen hoe ze vooruitgang boeken, waren blijkbaar vergeten.   

De jongens schieten daardoor in hun eigen voet, en jammer vooral ook in die van ploegmaten die wel op de afspraak waren.  Want die waren er ook.  

Afin, die trein komt niet meer terug, dus op naar de volgende en hopelijk leidt die ons toch naar de eindbestemming.  

Halle VV komt naar Hoegaarden zondag en laat ons - ook al zijn er wat geblesseerden en nieuwe afwezigen (Arne Sempels geschorst, Ben Marchal geopereerd ) – geen excuus dulden. Winnen moet, niet zozeer omdat het moet want er moet in feite niets, maar om de talrijke Hoegaardense supporters op Tienen te compenseren voor het gezichtsverlies. Harde woorden, maar die zijn soms nodig. Het geloof in deze jongens blijft groot en Halle moet het eerste kind van de rekening worden.