SCOH B - Atlas Linter: 6-0

SCOH B - Atlas Linter: 6-0 

 

Zoals vorige week gezegd zijn er twee realiteiten in deze reeks. Thuis op een groot perfect terrein en op verplaatsing op meestal kleinere, hobbelige terreinen. Het verschil is groot, maar ook daar geen excuses. Onze jongens moeten er mee omgaan. 

Gisteren won een zeer gehavende en ultra jong SCOH B met 6-0 van Atlas. Nochtans was het eerste halfuur gelijk opgaand. De jonge brouwers hadden meer de bal maar Atlas mlet onder andere Schiemsky in de rangen liet een prima indruk. Tot de 17 jarige Tuur Thomas in minuut 32 een pegel afleverde die jammer genoeg binnenkant paal strandde. Jeroen Schoofs tikte de rebound binnen. 1-0. Toen ging het plots snel. Een actie van Somaschini werd door een Atlas verdediger in eigen doel gewerkt en een mooie actie en assist van debutant Luca Sylvestre (16j) werd door Keanu Wautraerts in doel getikt. 3-0, meteen de ruststand. 

Na de rust controle, balbezit, weinig weggeven en rustig aandikken was het gameplan van SCOH B. De voor de prima spelende Luca Sylvestre ingevallen Zino Stas rondde een schitterende combinatie over meerdere stationnetjes mooi af. 4-0. 

Daarna was het Jeroen Schoofs die eerst na een indivdiuele actie alleen de Atlas verdediging incluis doelman oprolde en de 5-0 binnenschoof. Daarna benutte hij even klasrijk een prima center van Somaschini af. 6-0 

Dikke pluim aan de jongens, maar vooral aan de debuterende vanuit de U21 opgeviste Rinus Derom en Luca Sylvestre voor hun geslaagd debuut. 

Volgende zondag worden onze jongens verwacht in het Bergéstadion van KVK Tienen B. Een topper wellicht tegen een ander jong en fris voetballend elftal. Voor onze gehavende ploeg komt ze misschien iets te vroeg maar alleszins, aan het veld zal het volgende week niet liggen.