OHR Huldenberg - SCOH A: 4-1

Dat het geen gezondheidswandeling ging worden in Huldenberg was na twee minuten al duidelijk. Matthias Devijver kopte een voorzet van Vandervoort binnen maar werd afgevlagd voor buitenspel.

10 minuten later was het opnieuw raak en deze keer telde het wel. Diepe bal op Meylemans. Alleen voor Vertessen faalde hij niet en het stond 1-0.

SCOH kwam er in het eerste halfuur niet aan te pas en werd door een fel OHR overal afgetroefd. Vandervoort slalomde zich de 16 in maar schoot voorlangs en ook spits Meylemans moest enkele keren worden afgestopt.

Het derde kwartier kregen de Hoegaardiers eindelijk voet aan de grond. Bache, met een pegel na een mooie combinatie tussen Nijs en Goen, en ook Coremans konden dreigen maar Lenseclaes gaf geen krimp. 1-0 aan de rust en dat was niet meer dan verdiend.

In de tweede helft gingen de Brouwers blijkbaar door op het elan van vlak voor de rust maar bij de eerste beste tegenstoot stond het 2-0. Een magistrale cross van Charlier naar uitblinker Vandervoort. Die kapte Pierreux uit en krulde de bal onhoudbaar in de verste hoek. 2-0

SCOH kreeg 5 minuten later de doodsteek toen Kevin Wauters alleen op Vertessen mocht afgaan. Vertessen bracht redding maar Wauters bleef in balbezit en bediende de vrijstaande Meylemans die de 3-0 tegen de touwen schoot. Boeken toe?!

Niet helemaal. Soetaers bracht de ganse bank op en dat keerde de wedstrijd. Goen devieerde een mooie voorzet van Bache net naast maar wat later kon Goen toch de 3-1 maken op voorzet van Nijs na een mooie combinatie. Het doelpunt van de hoop en ja hoor OHR kreunde even. Goen. Bamps en Acke kwamen dicht bij de 3-2 en op het moment dat die aansluiting in de lucht hing ging het licht dan toch definitief uit.

Van Keyenbergh werd onder druk gezet en speelde terug naar Vertessen. Jammer genoeg stond de ingevallen Vergauwen daar nog en de prijsschutter mist dergelijke kansen niet. 4-1, meteen de eindstand.

Uiteraard een dik verdiende overwinning voor OHR. SCOH kwam veel te laat in haar spel en zal uit een ander vaatje moeten tappen wil het terug punten pakken. Panikeren doen we niet maar zondag in de derby tegen co-leider VC Houtem-Oplinter dat mooi 9/9 heeft, moeten we er van minuut 1 staan.