Borght Humbeek - SCOH A 3-0 / CR Vissenaken B -SCOH B: 0-9

KFC Borght-Humbeek wint opnieuw (3-0) tegen toch wel een Hoegaardense noodploeg.

SCOH B wint met stevige 0-9 in Vissenaken en blijft uiteraard mee aan de leiding.

KFC B-H - SCOH A: 3-0

Op een moeilijk bespeelbaar veld - tonnen zand waren er op het veld gegooid om de drassigheid te neutraliseren - waren kansen schaar. Toch startten de brouwers - naast de reeds vele afwezigen nu ook nog zonder topschutter Goen, niet onaardig. Een voorzet van Nijs bereikte Schoofs net niet en ook Acke kon net niet tot afdrukken komen na een nochtans veelbelovende aanval. De thuisploeg kreeg, mede door de staat van het terrein, weinig vat op het spel maar bij de eerste beste prik was het wel raak. De bal bleef centraal in het zand steken. Robberechts tikte door naar Benhamman en die stak de bal voorbij Vertessen. 1-0.

SCOH probeerde de 1-1 na te jagen maar Joren Nijs '45 vond geen bestemming. 1-0 ruststand

Trainer Soetaers liet Joris Luyten (stond al geel geboekt) tactisch in de kleedkamer en verving hem door de 18jarige spits Jona Covens.

Het draaide aanvankelijk niet slecht uit maar in minuut 52 stond het plots 2-0. Vertessen had een actie van Olbrechts in corner geduwd. Die hoekschop zorgde voor geharrewar en uiteindelijk een afgeweken schot van Robberechts dat door SCOH verdediger Renmans verder in doel werd gewerkt. 2-0

Hoegaarden vocht nog tegen de bierkaai en bracht Bamps en ook de 16jarige Seppe Thomas in.

Covens zorgde in combinatie met Acke en Nijs nog voor een schot dat maar net overzeilde maar werkelijk terug slaan lukte, ondanks goede wil, niet. Integendeel, in minuut 92 kon Borght-Humbeek nog de 3-0 maken, nu na wel een mooie aanval en dito afwerking van Caes.

De dubbele confrontatie met Borght-Humbeek leverde ons dus geen punten op maar toch dienen we hier niet te veel drama aan te koppelen. Onze jongens deden hun best en vandaag was het geluk niet aan onze zijde.

Verder wensen we het sympathieke bestuur van KFCBH te bedanken voor de zeer hartelijke ontvangst en de "nieuwe Grimbergen". Klasse!!

Sommigen van hun supporters daarentegen mogen bij hun bestuur of bij onze Brewers army in de leer gaan om respect te leren tonen. Blij zijn dat je wint ok, maar "k...kken" op tegenstander doe je niet!

Volgende week ontvangen we KFC Boka United.

CR Vissenaken B -SCOH B: 0-9

Makkelijke winst voor onze zeer jonge B boys. Jona Covens deed de netten 5 keer trillen, Yentl Marchal drie keer. Giel Schevenels pikte ook weer zijn goaltje mee. Zondag ontvangen de jonge Brouwers, Arsenaal Goetsenhoven. Andere koek!