Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

DE WAARDEN VAN ONZE JEUGDOPLEIDING

 

SC Hoegaarden-Outgaarden wil iedere aangesloten jeugdspeler gelijke kansen bieden, aangepast aan de kwaliteiten van elk individu.

  1. De ontwikkeling van de jeugdspeler staat centraal.
  2. Kameraadschap, gemoedelijkheid, fair-play, verdraagzaamheid en verantwoordelijkheidszin zijn minstens even belangrijk als resultaten.

 

Er is niets leuker dan voetbal ! Wie zelf voetbalt of ooit voetbalde, weet waarover hij spreekt. Voetbal is een heerlijke combinatie van strijd (competitie), techniek (behendigheid en inzicht), tactiek, inzet én het is goed voor je conditie en motivatie.

Bij de start van de opleiding (onze U6), ligt de nadruk op met plezier voetballen en het meester worden over de bal. Onze allerjongste spelertjes moeten op een aangename manier kennis maken met alle facetten van onze sport. De volgende jaren werken we stelselmatig naar een zo hoog mogelijk voetbalniveau.  Fun en prestaties moeten een duo vormen.

Naast zijn sportieve rol vervult de voetbalsport eveneens een doorslaggevende sociale rol in onze maatschappij. Het is de plek waar belangrijke menselijke waarden worden doorgegeven aan de jeugd.
Door het bijbrengen van respect en fairplay, het in team samenwerken, het niet beoordelen op basis van vooroordelen zoals geslacht, afkomst, geloof, taal of huidskleur, worden er duurzame vriendschapsbanden gesloten op basis van wederzijds respect voor elkaar. Maatschappelijke integratie wordt door de voetbalsport daadwerkelijk in de praktijk gebracht.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender & Uitslagen A-kern

Kalender & Uitslagen B-kern

Kalender & Uitslagen Vets

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2017-18

Planning Socceronline

Volgende evenement

Zaterdag 26 & Zondag 27 mei