Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)


Joy Roberts
0475/96.56.18
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Procedure voor persoonlijke problemen

Joy Roberts is binnen onze club het aanspreekpunt voor alle persoonlijke problemen van spelers, ouders of medewerkers. Joy maakt geen deel uit van het hoofdbestuur van SC Out-Hoegaarden maar helpt vaak mee in de kantine en op evenementen. Zij is tevens mama van drie jeugdspelers en al vele jaren ploegafgevaardigde.

Het spreekt vanzelf dat alle klachten die geuit worden, gegarandeerd in alle discretie worden behandeld. Persoonlijke problemen van financiële of familiale aard, problemen op studievlak of de combinatie voetbal / studies, racisme, pestgedrag of intimidatie, kan u bij Joy melden. Voor elk probleem is er een gepaste oplossing. Wacht dus niet met het melden van uw probleem !

Joy is regelmatig aanwezig op de club. U kan haar telefonisch of per mail bereiken op bovenstaande contactgegevens.

Jong Hoegaarden houdt zich ten allen tijde aan de kernwaarden die centraal staan in het beleid van zijn jeugdwerking en garandeert dan ook dat problemen die onze jeugdspelers kunnen ervaren met de nodige aandacht op een serieuze manier zullen behandeld en opgelost worden.

 

Zelfmoordlijn

De zelfmoordlijn is dag en nacht gratis te bereiken op het gratis nummer 1813 en via chat. Meer info op www.zelfmoord1813.be.