Omwille van de rare kalender dit seizoen,  wederom twee zondagen geen competitie, werd er zowel vorige week als deze week een oefenwedstrijd ingelast.

SCOH  - OHR Huldenberg: 1-2

Vorige donderdag kregen we in Hoegaarden het bezoek van eerste provincialer  OHR Huldenberg. Het werd een aangename hoogstaande pot voetbal tussen twee sportieve ploegen. Trainer Tom Soetaers liet 18 man opdraven waaronder ook drie U21 spelers, Tijs De Vogelaere,  Arne Sempels en doelman Lars Deweirdt.  Huldenberg won met 1-2, maar SCOH (doelpunt Alexander Roosbeek) was minstens de evenknie van de eerste provincialer.

RAS Jodoigne - SCOH A 1-4

Gisteren staken onze jongens de taalgrens over om de fiere leider uit 1ste provinciale Waals-Brabant, RAS Jodoigne, het hoofd te bieden. Tom Soetaers koos nu voor zijn A selectie waarbij enkel kapitein Dimitri Nijs en Robin Ausloos ontbraken. De Brouwers kwamen snel op voorsprong dankzij Michiel Goen.  In een snelle prima eerste helft waren er nog tal van kansen voor zowel Jodoigne als Hoegaarden, maar het bleef 0-1.

In de 60ste minuut mocht Michiel Goen een strafschop nemen, 2-0.  Jodoigne milderde wat later via Jean-Pierre maar in het slotkwartier maakten onze jongens de klus af. Dumoulin met een streep en Joren Nijs alleen voor de doelman (beiden op aangeven van Goen) zorgden voor de mooie 1-4 winst. In de tweede helft werd er aan beide zijden nog danig gewisseld.

Alleszins twee prima oefenmatchen die onze jongens in het ritme houden. Donderdag wordt er nog getraind, maar het paasweekend krijgen ze rust van Trainer Soetaers. De week nadien is het voorbereiden voor de clash tegen Haasrode

Kalender Vets 2018-19