Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

FC Binkom - SCOH A : 0-6

Wegens afwezigheid van uw verslaggever vandaag en gezien het wedstrijdverloop beperken we ons tot een zeer kort verslag. 

Het reeds veroordeelde Binkom kon de Brouwers slechts 4 minuten in bedwang houden. Dan opende Berghmans de score. Tien minuten later knalde Polfliet enig mooi binnen 0-2. Die 0-2 brak de veer helemaal bij de thuisploeg en nog voor de rust werd de wedstrijd helemaal in zijn beslissende plooi gelegd. Dumoulin met de 0-3, gevolgd door een own doelpunt en het stond 04. Vlak voor de rust trapte Joren Nijs een vrije trap in de kruising. 0-5. Michiel Goen trapte nog twee keer tegen de lat. 

Na de wedstrijd controle en nog 1 goal via Lander Veulemans, eindstand 0-6. Door deze zege en het puntenverlies van Bekkevoort en Haasrode verstevigt SCOH haar leidersplaats maar met nog twee wedstrijden te gaan is er nog niets beslist. Hoegaarden, Bekkevoort en Haasrode kunnen allen nog de titel pakken. De volgende twee zondagen is het geen wedstrijd, daarna volgt de clash met de Stormvogels van Haasrode. 

Nu donderdag 11 april oefenen de jongens van Tom Soetaers thuis tegen P1 ploeg OHR Huldenberg (20u). De dinsdag nadien (16 april) in en tegen de leider in P1 Waals-Brabant RAS Jodoigne

 

Neerwinden - SCOH B : 5-0 

De uitslag zegt voldoende. Neerwinden won verdiend tegen een mak en inspiratieloos SCOH B. 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement