Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Aan de kampioenenploeg van vorig seizoen verandert er weinig richting seizoen 2019-2020. Uiteraard zijn er wat wijzigingen aan de ploeg en ook in de technische staf maar zoals de standvastige traditie in Hoegaarden wil moet je voor veel transferbewegingen niet in Hoegaarden zijn. De sportieve cel heeft het volste vertrouwen in de huidige kern en dit in samenspraak met hoofdtrainer Tom Soetaers.

De Technische Staf

De staf ondergaat wellicht de meeste wijzigingen. Uiteraard blijft Tom Soetaers op post als T1 maar rond zich verandert er het een en ander.

Denis Cochet (keeperstrainer) en Joel Lebegge (T2) kiezen voor een andere uitdaging bij respectievelijk KHO Bierbeek en Crossing Vissenaken.

T2: De nieuwe assistent van Tom wordt niemand minder dan Koen Nicolaes (36j). Koen besliste deze week om na een zeer succesrijke carriere als voetballer de schoenen definitief aan de haak te hangen en dit omwille van blessures. Wij vroegen hem zijn nieuwe carriere als trainer bij de club van zijn dorp op te starten en Koen aarzelde niet. Hij wordt assistent (T2) van Tom Soetaers. We heten Koen opnieuw welkom (hij speelde bij ons in 2015-2016) in onze familie en wensen hem veel succes in zijn nieuw voetballeven.

KT: De vervanger van Denis Cochet wordt Bart Dewalheyns (37j). Bart is een jonge maar zeer veelbelovende en ambitieuze keeperstrainer die we overnemen van SMS Lubbeek waar hij 2 seizoenen keeperstrainer was. Ook aan Bart een warm welkom en veel succes in Hoegaarden.  

De vertrekkers

Enkele spelers verkozen om na heel wat jaren dienst te vertrekken bij Groenwit.

Jens Polfliet (9 jaar bij SCOH) speelt volgend seizoen bij neo 2de provincialer RD Zoutleeuw. Ook Nicolas Lentini (in principe een aanwinst voor komend seizoen) verkoos na een half seizoen vooral bankzitten om zijn geluk bij kersverse nationaler RAS Jodoigne te zoeken.

Verdediger Thomas Philips verhuist naar Roosbeek-Neervelp.

Doelman Jeroen Haccour verliet onze club reeds in januari en speelt volgend seizoen bij neo derde provincialer St Drieslinter. Robin Ausloos tenslotte vertrekt niet maar kiest voor een sabbathjaar, alhoewel....

De aanwinsten

Middenvelder Dries Nys (23j), jawel een oude bekende, komt na 1 seizoen HO Veltem terug naar SCOH. Linkerflankverdediger Gilles Laruelle (23j), komt over van RC Butsel. Doelman Milan Waeytens (18j), zoon van U21 coach Chris, komt van TW 3000. Mogelijks komen er nog 1 tot 2 aanwinsten bij, maar dat zal de toekomst uitwijzen.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2019-20

Kalender Tweede Ploeg 2019-20

Kalender Vets 2019-20

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Planning Socceronline

Cup van Hoegaarden: inschrijven

Volgende evenement