Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Eén van de krachtlijnen in de visie van SC Out Hoegaarden is zorgen voor continuïteit, niet in het minst op sportief vlak. De sportieve cel van SC Out Hoegaarden in samenspraak met het Bestuur heeft dan ook aan Hoofdtrainer Tom Soetaers de vraag gesteld een verbintenis voor langere tijd aan te gaan. Ook de trainer van de B boys, Jeremie Cambier, verlengt zijn contract. Op Keeperstrainer Denis Cochet is het nog wachten. Hij neemt eerstdaags een beslissing.   

Met Tom werden de verschillende doelstellingen op korte en middellange termijn besproken, gekoppeld aan de algemene visie van de club. Tom Soetaers heeft daar positief op gereageerd en heeft een contract voor de volgende 2 seizoenen (tot 2021) ondertekend. Wij zijn van mening dat Tom - momenteel bezig aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van de Brouwers, inclusief een korte onderbreking -  de ideale persoon is om de ambities eerste ploeg en bij uitbreiding de opvolging en doorstroming van jonge talenten in juiste banen te leiden. 

In zijn eerste seizoen als hoofdtrainer (seizoen 2016-2017) bewerkstelligde Tom Soetaers de promotie naar eerste provinciale. Tom verliet SCOH toen voor 2de Nationaler Wijgmaal maar nam daar zelf ontslag in november 2017 en nam enkele maanden later de rol van T1 van SCOH opnieuw over van Carlo Lavigne. Soetaers boekte prima resultaten waardoor de brouwers als 11de eindigde maar uiteindelijk net niet genoeg bleek voor een verdiend verlengd verblijf in eerste omwille van  het grote aantal gedegradeerde Nationalers. Dit seizoen is onze ambitie een plaats in de top drie van 2de A, hetgeen met een voorlopige 3de plaats na 16 wedstrijden, binnen de mogelijkheden behoort. 

We wensen Tom te bedanken voor het wederzijds vertrouwen en wensen hem bijzonder veel succes toe in het vervolg van zijn opdracht. 

Ook met Jeremie Cambier, werd rond de tafel gezeten. Als hoofdtrainer van de B kern heeft hij een belangrijke functie in het extra vormen van jonge SCOH talenten. Jeremie gaf aan zich hier prima in te vinden en graag zijn werk te willen verder zetten.  Jeremie, die ook deel uitmaakt van het bestuur van de club, is reeds jaren actief bij SCOH en is sinds halfweg vorig seizoen trainer van SCOH B. We wensen uiteraard ook Jeremie Cambier veel succes. 

 

 

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement