Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

De reeds in maart aangekondigde transfer van aanvaller Joren Nijs van kampioen Betekom naar SCOH is nu definitief. Door de jammerlijke degradatie van SCOH naar 2de twijfelde Joren (broer van onze kapitein Dimitri Nijs) even om Betekom te verlaten, maar de twijfels zijn nu weg en dus speelt hij volgend seizoen voor het eerst in dezelfde ploeg als zijn broer.

Ook Joren zijn schoonbroer, onze topschutter Michiel Goen, waar menige ploeg interesse voor toonde, blijft bij de brouwers. Marc en Marianne Goen, trouwe medewerkers van onze club, kunnen hun zoon Michiel en hun schoonzoon Joren dus samen zien spelen.

SCOH onderstreept daardoor de intentie om het hoofd niet te laten hangen en volgend seizoen in 2de een ambitieus elftal aan de start te brengen.

De andere inkomende transfers van SCOH A zijn:

Thibeau Vertessen (doelman van Binkom), Alexander Roosbeek (verdediger van FC Landen, maar al gans seizoen bij SCOH aan het meetrainen), Arnaud Serruys (aanvaller/middenvelder van Wijgmaal) en Amaury Berghmans (middenvelder van Halen).

We heten Joren, Thibeau, Arnaud, Alexander en Amaury van harte welkom in Hoegaarden en hopen dat ze met succes onze groenwitte kleuren mogen verdedigen.

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement