Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Vorige week beslisten Trainer Carlo Lavigne en het bestuur van SCOH - in onderling overleg - aan het einde van het seizoen de samenwerking te stoppen.

Op bepaalde vlakken verschillen onze visies en dus leek het beide partijen beter na dit seizoen in alle vriendschap en respect uit elkaar te gaan. Met verschil in ambities heeft het niets te maken, wel met bepaalde sportieve aandachtspunten, keuzes op korte en middellange termijn.

Voor alle duidelijkheid blijft Carlo tot het einde van het seizoen T1 van de groenwitten en zijn we ervan overtuigd dat hij onze jongens kan leiden naar het behoud in eerste provinciale.  

We benadrukken trouwens ook dat we tevreden zijn over het werk dat Trainer Lavigne in Hoegaarden gerealiseerd heeft en dat onze huidige klassering, het al dan niet in eerste blijven geen enkel effect heeft op de breuk.  Carlo is immers een zeer gedreven coach met heel wat vakmanschap en engagement  en omwille van het groot wederzijds respect blijft de deur tussen Lavigne en de brouwersclub geopend. 

 

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement