Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Trainer Peter Brys heeft maandag zelf zijn ontslag gegeven als trainer van onze B ploeg. Iedereen weet dat deze ploeg het niet goed doet, althans wat de uitslagen betreft, en de slechte resultaten wogen te hard door op de steeds energieke en gedreven trainer. Peter heeft er echt alles aan gedaan maar heeft nu het gevoel aan het einde van zijn latijn te zitten. We wisten vooraf dat het inpassen van heel wat jeugdige spelers geen evidentie was. Dat bleek ook. Toch is het team veel beter dan de resultaten laten uitschijnen. Het opgediste voetbal is vaak beter dan dat van de tegenstander maar het zijn de individuele foutjes die hen week na week de das omdoen. Dat dit uiteindelijk aan een trainer vreet is logisch.

BEDANKT PETER: Wij willen ook via deze weg Peter Brys van harte danken voor zijn inzet, zijn engagement en zijn professionaliteit. Hem valt niets te verwijten. De club zal binnenkort opnieuw met Peter aan de tafel zitten want we willen hem sowieso aan boord houden. In de voorbije jaren is hij oa ook in de jeugdwerking ongelofelijk van meerwaarde geweest voor onze club en dit vergeten we niet.

Jérémie Cambier, één van de ervaren spelers van de B ploeg maar momenteel op de sukkel met een blessure zal de trainerstaken van Brys overnemen. We danken Jérémie voor zijn bereidheid en wensen hem alle succes toe in zijn taak.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2018-19

Kalender Tweede Ploeg 2018-19

Kalender Vets 2018-19

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Kalenders & Uitslagen 2018-19

Planning Socceronline

Volgende evenement