Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Naast de eerder al aangekonidgde transfer van Wout Bache heeft de sportieve cel van SC Out Hoegaarden zich met het oog op volgend seizoen nu ook verzekerd van de komst van twee verdedigers. Joris Luyten (27j) is een linksachter die momenteel uitkomt bij 3de Nationaler KAC Betekom. Joris, die samen met zijn Lisa in het naburige Boutersem woont, is aan zijn 3 de seizoen bezig voor Betekom en kwam daarvoor uit voor Diest en Diegem. 

 

Alexander Van Keyenberg is een 20 jarige centrale verdediger, die reeksgenoot SC Aarschot inruilt voor SCOH. Alexander is momenteel aan zijn tweede seizoen bij de kasseistampers bezig. Met Van Keyenberg halen we een ex jeugdproduct terug naar de club want hij speelde tot en met de U15 bij Hoegaarden maar beproefde dan zijn geluk bij OHL en KVK Tienen. Voor Alexander en familie voelt de terugkeer naar de Brouwersploeg een beetje als thuis komen.

We wensen zowel Joris als Alexander alvast van harte welkom bij SC Out Hoegaarden en wensen hen enorm veel sportief succes toe bij de brouwers.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2019-20

Kalender Tweede Ploeg 2019-20

Kalender Vets 2019-20

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Planning Socceronline

Cup van Hoegaarden: inschrijven

Volgende evenement