Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

Vanavond, zaterdag, bereikte ons het zeer droevige nieuws dat één van onze trouwste supporters Chriske Vanhulst is overleden. Chriske en haar man Danny zijn samen met Wiske en Johnny onafscheidelijk en waren - zowel thuis als uit, zowel voor A als B ploeg - in hart en nieren supporter van SC Out Hoegaarden. Chris vocht het laatste jaar tegen haar ziekte met moed en positivisme maar verloor uiteindelijk de strijd. 

We zijn als club, bestuur, spelers en sympathisanten bijzonder aangeslagen en gaan haar ontiegelijk hard missen. Vorig seizoen steunden de spelers van de A ploeg haar nog door haar een bloementuil te overhandigen na de match tegen Nossegem. Gelukkig maakte Chriske ook nog de kampioenstitel mee vorig seizoen en SCOH draagt die titel van haar jongens dan ook postuum op aan Christine "Chriske" Vanhulst. Spelers, staff en bestuur van SCOH zijn blij dat je dit nog mocht meemaken. 

We wensen Danny, de kinderen en kleinkinderen, de ganse familie maar uiteraard ook haar goede vrienden Wis en Johnny alle sterkte toe in deze moeilijke momenten. Merci Chris voor je onvoorwaardelijke steun al die jaren, zowel in goede en kwade dagen.  Slaap zacht allerliefste Chris  

Aanstaande donderdag vindt de plechtige uitvaartliturgie plaats voor Chris in de St Gorgoniuskerk in Hoegaarden om 10u30. Gelegenheid tot groeten op woensdagavond van19u tot 20u in Uitvaartcentrum Rummens te Tienen.  

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2019-20

Kalender Tweede Ploeg 2019-20

Kalender Vets 2019-20

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Planning Socceronline

Cup van Hoegaarden: inschrijven

Volgende evenement