Welkom op de officiële website van voetbalclub SC Hoegaarden-Outgaarden (KBVB stamnummer: 3264)

  De sportieve Cel van SCOH is er in geslaagd om in extremis (deadline 31 aug) nog een spraakmakende transfer te realiseren. De 25 jarige aanvaller Tom Blockx komt over van 2de Amateurclub Olympia Wijgmaal. 

Tienenaar Tom Blockx, zoon van Stefan en Ida, maakte furore bij KVK Tienen (ganse jeugd en enkele seizoenen eerste elftal) maar verkaste vorig seizoen naar de Leuvense tweedeklasser. Met de blauwwitten behaalde hij de eindronde en miste nipt de promotie naar eerste amateur. Blockx kreeg in de voorbereiding echter te horen dat hij niet langer paste in de plannen van de nieuwe hoofdtrainer en na wat over en weer onderhandelen slaagden we er in hem naar Hoegaarden te halen.

Tom is dus de aanvallende speler die we nog zochten en dus de vervanger voor Jens Polfliet en Nicolas Lentini die eind vorig seizoen vertrokken. Met Blockx halen we een speler in huis die in principe een meerwaarde voor onze eerste ploeg kan betekenen. Uiteraard zal hij zich wat moeten aanpassen aan de ploeg en het voetbal in P1, maar we zijn overtuigd dat dit vlot zal verlopen. Tom Blockx, goede vriend van Joren Nijs trouwens, kent ons huis goed en komt na het wat frustrerende nieuws bij Wijgmaal met enorm veel zin naar Hoegaarden. We heten Tom, zijn vriendin Nele en zijn entourage van harte welkom bij groenwit en wensen hem enorm veel succes bij de Brouwers. Tot slot danken we ook het bestuur van Kon Olympia Wijgmaal om constructief  mee te werken aan deze overgang.

Oud Hoegaarden

Nieuws

Kalender Eerste Ploeg 2019-20

Kalender Tweede Ploeg 2019-20

Kalender Vets 2019-20

Wedstrijdverslagen

Archief

Evenementen

Sponsorblok

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR JEUGD

Sponsor Worden?

Contacteer:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jong Hoegaarden

Nieuws Jeugdwerking

Waarom Jong Hoegaarden?

Ik wil lid worden

Contact

Hoegaarden verjaart

Planning Socceronline

Cup van Hoegaarden: inschrijven

Volgende evenement